Kosmetisk Kirurgi Og Deg – Hva Du Trenger å Vite

0 Comments

Ring kirurgi som du får for ikke-estetiske grunner rekonstruktiv kirurgi. Noen ganger vil du kanskje ikke referere til prosedyren din som plastisk kirurgi, gitt stigmaet som går sammen med den.

Forhindre komplikasjoner fra kosmetisk kirurgi ved å spise en næringsrik diett og bruke vitamintilskudd når du kan. Kirurgi er alltid noe som tar tid å komme over, men du må forberede deg til å gjenopprette ved å sørge for at kroppen kan gjøre jobben den trenger å gjøre. Riktig ernæring vil hjelpe.

Vær oppmerksom på at de fleste forsikring planer om å ikke dekke kosmetisk kirurgi. Dette betyr at du kanskje må betale for prosedyren ut av din egen lomme, noe som virkelig kan legge opp. Hvis kostnaden er et problem for deg, kan det være lurt å tenke på å få prosedyren i et annet land der kosmetisk kirurgi har en tendens til å være billigere.

Selv om kirurgen foreslår flere prosedyrer, vurdere å ha bare en operasjon gjort om gangen. Jo flere operasjoner som utføres samtidig, jo høyere er risikoen for komplikasjoner og feil. Å ha flere operasjoner samtidig betyr at du som pasient er under bedøvelse i lengre tid, som bærer sitt eget sett med risiko.

Ikke vær redd for å spørre plastisk kirurg noe du vil spørre. Mange føler at spørsmålene deres er dumme, og avstår fra å spørre dem. Som pasient er det din rett å vite alt som skjer med helsen din. Uansett hva det er, spør plastisk kirurg!

Mange kosmetiske kirurger og klinikker spesialiserer seg på relativt smale områder. Noen ganger konsentrerer de seg om bare én prosedyre. Du bør se etter en lege med et bredere syn. En god spesialist i kosmetisk arbeid bør kunne hjelpe deg med å veilede deg til prosedyrer som virkelig løser dine problemer. Noen som gjør alle typer kirurgi vil kunne presentere deg med flere alternativer.

Hvis å ha kosmetisk kirurgi er noe som du har begynt å forske, er det viktig at du finner den beste legen rundt. Kostnadene kan variere mye for kosmetisk kirurgi, og det kan også kvaliteten. Gjennomgå kommentarene som andre kunder har gjort om noen kirurger, som har blitt igjen på andre nettsteder enn legens eget nettsted, for å sikre deres nøyaktighet.